Givi Hungary

VÍZÁLLÓ CANYON TÁSKA: KALANDRA TERVEZVE

A GIVI Canyon termékcsaládja vízálló puha táskák sorozatát kínálja a motoros kalandok szerelmeseinek: tanktáskákat,  cargo táskákat és oldaltáskákat. Ez a termékcsalád megfelel az off-road-ot kedvelők speciális igényeinek, mind a könnyű motorokhoz, mind a maxi endurókhoz.

A Canyon táskákat aprólékosan dolgozták ki a terepjáró utakra, még extrém körülmények között is. A nagy szakítószilárdságú anyagokból készült táskák garantáltan vízállóak, és nagyon ellenállóak az UV sugárzással szemben.

 

A Canyon táskák űrtartalma a legkisebb tanktáska 6 literétől a cargo táskák 40 litereséig terjed, az oldaltáskák párja együttesen eléri a 70 litert. Jellemzőiknek köszönhetően ezek a táskák tökéletes alternatívát jelentenek a hátsó- és oldaldobozok helyett, garantálva az erőt és a biztonságot a maximális könnyedség és sokoldalúság mellett.

Könnyű, vízálló kiegészítők adventure motorokhoz

A komplett adventure felszerelést keresőknek lehetőség van a Canyon GRT720 oldaltáskát a GRT723 rakodótáskával kombinálni: ez a trió 90 literes összkapacitást kínál (25+25 a pár és 40 a csomagtartó). A táskák MONOKEY® rögzítési rendszerrel, a vízálló roll-top zárrendszerrel, valamint a Canyon termékcsalád sokoldalúságával és praktikumával rendelkeznek. Ezen túlmenően a terhelés más modellekkel való integrálásának és modulálhatóságának köszönhetően ezek a táskák bármilyen igényt kielégítenek, legyen szó rövid kirándulásokról vagy hosszú és igényes utak megszervezéséről.

FEDEZD FEL A CANYON SOROZATOT

GRT715
GRT716
GRT714B
GRT724
GRT712
GRT723
GRT717B
GRT722
GRT721
GRT718
GRT720
GRT709

KOMPATIBILIS MOTORKERÉKPÁROKHOZ ÉS ROGOGÓKHOZ

Sok motorkerékpár és robogó modell kompatibilis a Monokey® rögzítőrendszerrel.
Keress meg a motorodat, és fedezd fel a hozzá gyártott GIVI konzolokat és tartozékokat.