Givi Hungary

OUTBACK EVO: a kínálat csúcsa alumíniumban tálalva

Az Outback EVO Smart Security Lock alumínium dobozok új sorozata zár nélkül kerül értékesítésre, ezért a Smart Security Lock-al kell konfigurálni, amelyet külön kell megvásárolni. Ez az innovatív új rendszer garantálja a zárszerkezet gyors, biztonságos cseréjét, és még biztonságosabbá teszi a dobozt a lopás ellen.
Ez a sorozat a könnyű felhasználást, a szilárdságot és a kiváló minőségű anyagokat ötvözi, hogy a legjobb teljesítményt nyújtsák a kaland- és maxi Enduro motorkerékpárokhoz.

A teljes Outback EVO Smart Security Lock készletben két felső, 58 és 42 literes, jobb és bal oldali doboz található, 37 és 48 literes, valamint egy 33 literes űrtartalmú jobb oldali doboz. Minden méret elérhető természetes alumíniumból vagy feketére festett kivitelben. Új rögzítési és nyitási rendszerek, dombornyomott logó és opcionális kiegészítők széles választékát kínálja, hogy a motorkerékpárt az egyes túrák igényeihez lehessen igazítani.

 

SMART SECURITY LOCK (szabadalom függőben):

A TREKKER OUTBACK EVO sorozat új generációja tartalmazza az új SMART Security Lock kulcskészletet, amely külön megvásárolható. Ez az innovatív rendszer lehetővé teszi a zár gyors és biztonságos cseréjét, valamint azt, hogy a motoron lévő dobozokat egy kulcs nyissa. Maximum  zár használható egy kulccsal.

NYITÁS GOMB:

Az új zsanérblokk biztonsági gombbal van felszerelve, amely biztosítja, hogy a fedél akkor is zárható legyen, ha a retesz nyitva van, így elkerülhető, hogy véletlen kinyíljon.
Ez a rendszer praktikus és ergonomikus fogantyúval is rendelkezik, amely megkönnyíti a fedél kinyitását még kesztyűben is.

BELSŐ KAR A HÁTSÓDOBOZ PLATNIHOZ RÖGZÍTÉSÉHEZ:

A doboz belsejében egy további lopásgátló rendszer található: egy belső kar lehetővé teszi, hogy a platnihoz rögzítsük a dobozt, megakadályozva annak eltávolítását.

FORMATERVEZETT MÉGIS ROBOSZTUS DOBOZ A MOTORODRA

Modern technológia, minden alkatrész csúcsminősége és új műszaki szabadalmak jellemzik az új Outback EVO alumínium doboz sorozatot. Tekintsd meg a videókat a technikai jellemzőkről:

Adjustable Resistance Hing System (ARHS):
Segítségével beállíthatjuk a fedél mozgatásának erejét és sebességét.

Detachable Lid System:
Ezzel a rendszerrel könnyen nyitható az oldaldobozok fedele, valamint egy egyszerű mozdulattal el is tudjuk távolítani a dobozról.

Hold it Active System:
Ez az innovatív kampórendszer lehetővé teszi az oldaldoboz megdöntését anélkül, hogy teljesen le kellene választani az oldalsó tartóról.

Design and strength:
Új felső és alsó sarkok, amelyek kiiktatják és beépítik a hevederhurkokat, és erősebbé teszik a rögzítést a cső alakú fogantyúkhoz, új alsó horgokkal a jobb mechanikai tömítés érdekében

 

KALANDRA TERVEZVE

Az új Outback EVO dobozok fő jellemzői, hogy kiváló feszültségállósággal rendelkeznek, verhetetlenül szilárdak és praktikusak. Tökéletes választás azok számára, akik szeretnek két keréken utazni és kalandozni, mindezt kompromisszumok nélkül teljesen mértékben olasz termékminőséggel.